Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vandaag kwam Sinterklaas tijdens de jeugdtraining op bezoek.

De kinderen zijn de training begonnen door op speciaal gemaakte blazoenen die met Sinterklaas hadden te maken om op te gaan schieten. Opeens werd er heel hard op de deur geklopt. En daar was hij dan, de goedheiligman samen met zijn pieten. Er zouden eigenlijk alleen pieten komen omdat de Sint het erg druk had maar vorig jaar vond hij het zo leuk dat hij dit niet wilde missen. Nadat de Sinterklaas de handen had geschud mochten de kinderen de pieten gaan uitleggen hoe zij moesten gaan schieten, maar eerst moest er door de pieten een warming up worden gedaan. De kinderen legde het zeer goed uit. Alle pijlen vlogen gelukkig naar de schietwand. Na een tijdje werden de pieten moe en hebben ze de kinderen allemaal een heerlijke chocolade letter gegeven. Daarna zijn ze verder gegaan naar de volgende afspraak.Nadat Sinterklaas weg was zijn de kinderen warme chocolademelk gaan drinken.Daarna hebben ze nog 2 rondjes geschoten en zijn ze weer naar huis gegaan.De kinderen hebben genoten en de trainers uiteraard ook. ... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag kwam Sinterklaas tijdens de jeugdtraining op bezoek.
De kinderen zijn de training begonnen door op speciaal gemaakte blazoenen die met Sinterklaas hadden te maken om op te gaan schieten.  Opeens werd er heel hard op de deur geklopt. En daar was hij dan, de goedheiligman samen met zijn pieten. Er zouden eigenlijk alleen pieten komen omdat de Sint het erg druk had maar vorig jaar vond hij het zo leuk dat hij dit niet wilde missen. 

Nadat de Sinterklaas de handen had geschud mochten de kinderen de pieten gaan uitleggen hoe zij moesten gaan schieten, maar eerst moest er door de pieten een warming up worden gedaan. De kinderen legde het zeer goed uit. Alle pijlen vlogen gelukkig naar de schietwand. 

Na een tijdje werden de pieten moe en hebben ze de kinderen allemaal een heerlijke chocolade letter gegeven. Daarna zijn ze verder gegaan naar de volgende afspraak.

Nadat Sinterklaas weg was zijn de kinderen warme chocolademelk gaan drinken.
Daarna hebben ze nog 2 rondjes geschoten en zijn ze weer naar huis gegaan.

De kinderen hebben genoten en de trainers uiteraard ook.Image attachmentImage attachment+7Image attachment

Gisteren werd bij AHV Centaur in Amersfoort het allereerste open defensie kampioenschappen georganiseerd.

Er deden schutters mee van de landmacht, luchtmacht, marine en marechaussee.De boogklassen waarin geschoten werd waren recurve, compound en traditional. Omdat de wedstrijd voor de eerste keer werd georganiseerd werden de mannen en vrouwen bij elkaar ingedeeld.Zowel militairen, burgers en veteranen konden meedoen. Van onze vereniging deed Jacco Dudink mee.Na twee keer 30 pijlen ging Jacco als tweede geplaatst de finale rondes in.Hij schoot in de finale rondes goed en wist dan uiteindelijk ook de finale te halen. De finale begon voor hem niet zo heel goed.Hij kwam met 4-0 achter te staan.Door keihard werken wist hij zijn achterstand om te buigen naar een 6-4 overwinning.Jacco is met deze winst de allereerste kampioen recurve in de open defensie kampioenschappen.Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie Jacco. ... Bekijk meerBekijk minder

Gisteren werd bij AHV Centaur in Amersfoort het allereerste open defensie kampioenschappen georganiseerd. 
Er deden schutters mee van de landmacht, luchtmacht, marine en marechaussee.
De boogklassen waarin geschoten werd waren recurve, compound en traditional. Omdat de wedstrijd voor de eerste keer werd georganiseerd werden de mannen en vrouwen bij elkaar ingedeeld.
Zowel militairen, burgers en veteranen konden meedoen. 

Van onze vereniging deed Jacco Dudink mee.
Na twee keer 30 pijlen ging Jacco als tweede geplaatst de finale rondes in.
Hij schoot in de finale rondes goed en wist dan uiteindelijk ook de finale te halen. 
De finale begon voor hem niet zo heel goed.
Hij kwam met 4-0 achter te staan.
Door keihard werken wist hij zijn achterstand om te buigen naar een 6-4 overwinning.

Jacco is met deze winst de allereerste kampioen recurve in de open defensie kampioenschappen.

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie Jacco.Image attachmentImage attachment

Vandaag zijn we met 5 aspiranten naar de jeugdwedstrijd in Almere geweest.

Daar werden 2 rondes van 30 pijlen geschoten.Analeigh en Shivani hebben al wedstrijd ervaring. Voor Lucas, Nisa en Yaella was het de eerste keer. Het was leuk, het was zwaar, het was geweldig. De kids hebben het super goed gedaan. Analeigh en Nisa zijn tweede geworden in hun klasse. Lucas, Yaella en Shivani werden eerste in hun klasse.Handboogschutterij Almere, bedankt voor de organisatie en tot de volgende keer.(📷 foto is gemaakt door Marco Buseman) ... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag zijn we met 5 aspiranten naar de jeugdwedstrijd in Almere geweest.
Daar werden 2 rondes van 30 pijlen geschoten.
Analeigh en Shivani hebben al wedstrijd ervaring. Voor Lucas, Nisa en Yaella was het de eerste keer. Het was leuk, het was zwaar, het was geweldig. De kids hebben het super goed gedaan. Analeigh en Nisa zijn tweede geworden in hun klasse. Lucas, Yaella en Shivani werden eerste in hun klasse.

Handboogschutterij Almere, bedankt voor de organisatie en tot de volgende keer.

(📷 foto is gemaakt door Marco Buseman)

7 ReactiesReageer op Facebook

Gefeliciteerd allemaal!

Gefeliciteerd toppers 🥳🥳

Gefeliciteerd 🥳

5 Toppers !

👍👍

Super!!🎊Gefeliciteerd, kanjers!!🤝💐👏

View more comments

Vandaag zijn een groep enthousiaste vrijwilligers bezig geweest in het clubgebouw en buiten ivm onze klusdag.

Marco, Koen en Raymond hebben het licht boven de schietlijn opgehangen.Raymond heeft de foto lijsten met de koningen opgehangen.Hans heeft de kantine schoon gemaakt.Laird, Luc, Hendrik en John zijn in het bos aan het snoeien geweest ivm de winter 3D die op 13 en 14 januari 2024 plaatst vind.Er zijn nog een paar plaatsen vrij op de zondag.Inschrijven kan via hbs-artemis.nl Het bestuur wil de vrijwilligers bedanken voor de hulp en inzet. ... Bekijk meerBekijk minder

Vandaag zijn een groep enthousiaste vrijwilligers bezig geweest in het clubgebouw en buiten ivm onze klusdag.

Marco, Koen en Raymond hebben het licht boven de schietlijn opgehangen.

Raymond heeft de foto lijsten met de koningen opgehangen.

Hans heeft de kantine schoon gemaakt.

Laird, Luc, Hendrik en John zijn in het bos aan het snoeien geweest ivm de winter 3D die op 13 en 14 januari 2024 plaatst vind.
Er zijn nog een paar plaatsen vrij op de zondag.
Inschrijven kan via hbs-artemis.nl 

Het bestuur wil de vrijwilligers bedanken voor de hulp en inzet.Image attachmentImage attachment
Lees meer...